2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamlamalıdır.

Bu doğrultuda mevki bile ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina baplar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut ivedi bir kondisyon simultane insanların hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama altına aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın kapısı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o dakika vacip koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayeste olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının katı aralık otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli zemin oluşturur.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı esna otomasyon sistemlerine mütenasip aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik çabucak bapnın rahatlıkla açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu proje, top yönetmeliğe normal şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı onayını alarak imalat konulemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilen bir yer yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı selen alabilirsiniz.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do hamiş opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının Yangın Kapısı en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Report this wiki page